Slide 1

Webdesign

Een website staat centraal als visitekaartje voor je onderneming online. Het is daarom ook van belang om online de juiste uitstraling conform jouw onderneming te laten zien. Dit geldt voor zowel bestaande klanten als voor nieuwe prospects. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Weet jij al welke indruk jij wilt maken met jouw website online?

"ONLY A BAG WITH HAUTE IDEAS CAN CREATE YOUR VISION OF DESIGN"

Bag D'Art

Logo design

Een website is het begin van jouw onderneming online. Door middel van een logo, creeër je onderscheidend vermogen met betrekking tot jouw concurrenten. Bag D’art is in staat om samen met jouw een logo te ontwerpen, waar jouw bedrijfsfilosofie herkenbaar wordt gemaakt zonder een introductie nodig te hebben. Een foto spreekt boekdelen, een logo van bag’d art bibliotheken.

webdesign, webpagina, webshop, webshop maken, webshop laten maken, logo ontwerp, logo design, flyers, flyers maken, folders, folders maken, website onderhoud, website SEO, bagdart, Bag d art, visitekaartjes, visitekaartjes laten maken, scherp tarief, professionele website, professionele logo, professionele ontwerp, webdesign Amsterdam, webdesign op afstand, web ondersteuning op afstand, ondersteuning in Amsterdam

SEO

Zodra je nieuwe Bag D’art website met logo live is gegaan en online staat zijn we er nog niet helemaal. Hierna zorgen we er samen voor dat de website vindbaar is en blijft door middel van zoektermen die van belang zijn binnen jouw branche in de zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo etc.

Bag D’Art zal door middel van SEO er voor zorgen dat de website hierdoor traffic en conversies online zal genereren. Hiermee zal je bereikbaar worden voor iedereen die nog nooit van jouw onderneming heeft gehoord. Zullen we deze nieuwe prospects verwelkomen?

Responsive

Internet is voor zowel particulier als zakelijk de standaard geworden in communicatie in onze samenleving wereldwijd. Bag D’art zorgt ervoor dat jouw onderneming bereikbaar is via alle kanalen van internet. Voor elk kanaal wordt er een geschikte versie van de website getoond.

Denk hierbij aan een mobiele website, social media, business media etc. De websites van Bag D’Art zijn hierdoor responsive. Waardoor de positie van jouw onderneming online onvermijdbaar zal zijn.

Advies en uitleg

Alles wat wij weten, hebben we ooit geleerd. Niemand weet alles en dat is ook waarom Bag D’art zegt dat niemand is uitgeleerd. Het is de filosofie dat Bag D’art de kennis overdraagt aan jou, zodat je de basis altijd tot je beschikking hebt om eventueel onderhoud en wijzigingen van de website in eigen handen te houden.

Een samenwerking met Bag D’art is een investering in zowel online, als in de toekomstige kennis. Weet je al welke ideëen jij wilt bespreken en uitvoeren?