Bag D Art | Amsterdam | info@bagdart.eu

Slide 1

PAKKETTEN

Alle websites worden gemaakt met WordPress, zodat het makkelijk te realiseren en te onderhouden is.
Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden. Heb je vragen over deze pakketten? Neem dan contact op via het contactformulier.

BASIC

Content lever je zelf aan

€649,99 excl. BTW

(incl. BTW € 786,49)​

READY

Content lever je zelf aan

€849,99 excl. BTW​

(incl. BTW € 1.028,49)​​

CUSTOM

Content lever je zelf aan

€1249,99 excl. BTW​

(incl. BTW €1.512,49)​​

Voordat we jouw website gaan creëren is het van belang dat we samen bespreken welke punten essentieël zijn. Denk hierbij aan kleuren, lettertype, layout, content etc. Zodra we samen dit samen hebben afgerond, zal Bag D’art de knop omzetten van theorie naar visualisatie. Uiteindelijk zal Bag D’art als doelstelling hebben om de theorie te overtreffen met de visualisatie.

Bij elke website hoort een logo die uitstraalt wat jouw onderneming inhoudt. Bag D’Art geeft de mogelijkheid een logo te creëren from scratch. Echter is er uiteraard altijd de mogelijkheid een eigen logo aan te leveren en te customizen. Het is dan wel van belang dat het logo is die de juiste formaat heeft, zodat het voor meerdere doeleneinden gebruikt kan worden. Denk hierbijeen flyer, visitekaartje, poster en merchandising etc. Uiteraard is Bag D’art in staat om logo’s te creëren in verschillende formaten. Heb jij al een logo en wil je deze delen met mij?

Hoe gaan we samen jouw website met logo realiseren?​

Na goedkeuring zal jouw website live gaan en online staan. Echter is het van belang om de website up to date te houden door middel van onderhoud en actualiteit. Bag D’art geeft de mogelijkheid om de website te blijven monitoren en wijzigingen door te voeren wanneer dat nodig is. Dit kunnen we ook samen doen, zodat jij zelf kan zien en leren welke handelingen er verricht moeten worden binnen de website.

Het onderhouden van een Bag D’art website is zeer gebruiksvriendelijk, vanwege een CMS systeem. Met dit systeem kunnen aanpassingen snel verwerkt worden, waardoor jij zelf controle krijgt over jouw website.

Shopping Basket